Syropu kokosowego można używać zamiast innych syropów lub miodu jako dodatek do deserów, soków, koktajli, herbaty czy sałatek.
Gęsta konsystencja, wyjątkowy kolor oraz słodki smak sprawiają, że syrop kokosowy może być stosowany jako dodatek do wielu potraw, czy nawet kawy. Do czego konkretnie można go użyć? Zakres jest niemal nieograniczony: lody, napoje, płatki śniadaniowe, naleśniki, a także jako uzupełnienie pieczonych i gotowanych dań oraz deserów.
Rozwarstwienie syropu jest naturalnym procesem. Przed użyciem wstrząsnąć.
tłuszcze – 0,09 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 62g, w tym cukry 62 g, błonnik 2 g, białko – 0,3 g, sól – 0,02g
Wartości energetyczne na 100 g : 668 kJ / 157 kcal
Produkt pasteryzowany. Przechowywać w temperaturze pokojowej i zacienionym miejscu, a po otwarciu w lodówce.
Pojemność - 250 ml
Produkt:100% naturalny. Produkt Polski. Produkt przyjazny dla wegan
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie