Miód kremowany z pomarańczą
Producent: Kubusiowa Pasieka |
Co to jest miód kremowany?
Kremowanie miodu to proces, dzięki któremu miód jest łatwy do wyjmowania ze słoika i rozsmarowania. Nie zmienia właściwości zdrowotnych.
Czym jest liofilizacja?
to suszenie żywności w temperaturze poniżej minus 40°C. Przetworzone w ten sposób owoce zachowują wszystkie składniki odżywcze oraz swój naturalny wygląd, smak i zapach.
Tworząca się na wierzchu pianka jest naturalnym procesem. Możliwe jest rozwarstwienie co nie wpływa na właściwości miodu. Odcień miodu może się lekko różnić od przedstawionego na zdjęciu w zależności od okresu pozyskiwania miodu.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna - 333kcal/1414kJ
Tłuszcz - 0,0015g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,003g
Węglowodany - 82,22g
w tym cukry - 75,1g
Błonnik - 0,75g
Białko - 0,58g
Sól - 0,0099g
Waga netto: 50g
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie