Miód kremowany z imbirem
Producent: Kubusiowa Pasieka |
Miód kremowany z imbirem łączy wartości miodu wielokwiatowego i rozgrzewającego imbiru.
Co to jest miód kremowany?
Kremowanie miodu to proces, dzięki któremu miód jest łatwy do wyjmowania ze słoika i rozsmarowania. Nie zmienia właściwości zdrowotnych.
Czym jest liofilizacja? Liofilizacja - to suszenie żywności w temperaturze poniżej minus 40°C. Przetworzone w ten sposób owoce zachowują wszystkie składniki odżywcze oraz swój naturalny wygląd, smak i zapach.
Tworząca się na wierzchu pianka jest naturalnym procesem. Możliwe jest rozwarstwienie co nie wpływa na właściwości miodu. Odcień miodu może się lekko różnić od przedstawionego na zdjęciu w zależności od okresu pozyskiwania miodu.
Waga netto: 50 gr
Kraj pochodzenia: Polska
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie